Conectează-te cu noi

Eveniment

Polițistul care s-a împușcat în cap, în sediul Poliției Dej, victima din dosarul DNA deschis pe numele fostului său șef?

Publicat acum

pe

Președintele Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica susține că polițistul din Dej care s-a împușcat în cap ar fi victima din dosarul DNA deschis pe numele fostului șef al Poliției Dej, Marton Elek.

Conform Știrilor ProTV, polițistul care a decis să își pună capăt zilelor ar fi fost obligat frecvent să ponteze ore suplimentare pentru fostul lui șef, Marton Elek, comandantul Poliţiei Dej, cercetat acum de DNA, chiar dacă acesta nu se afla la birou.

”Înțelegem de la colegi că a existat o presiune foarte mare și, din ce înțelegem, neoficial, ar fi vorba despre una din victimele șefului acestei unităţi care este şi cercetat de DNA pentru purtare abuzivă, și ne referim aici la nenumăratele situații în care acesta a fost și intimidat, hărțuit, jignit și așa mai departe. E vorba despre o constrângere a șefului poliției, la adresa colegului nostru, de a-l ponta în zilele de sâmbătă și duminică, când el nu era, de fapt, la serviciu”, a declarat pentru sursa amintită președintele Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica. Vă reamintim, fostul șef al Poliției Dej, Marton Elek, este cercetat de DNA pentru patru fapte.

Polițistul în vârstă de 39 de ani nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că, în ciuda declarației lui Andreica, nu se știe cu certitudine dacă decizia de a își lua viața are sau nu vreo legătură cu dosarul DNA amintit mai sus.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER