Conectează-te cu noi

Eveniment

Pompierii din Dej, chemați să intervină în Florești. Zeci de gospodării, INUNDATE – FOTO

Publicat acum

pe

O avarie la o conductă de apă din comuna Florești a afectat zeci de gospodării, de pe mai multe străzi, care au fost inundate.

Alarma s-a dat în jurul orei 04:15, atunci când s-a produs avaria la magistrala de apă. Acest fapt a dus la inundarea mai multor străzi. La fața locului au intervenit de urgență pompierii de la cele două Detașamente din Cluj-Napoca.

”Intervenim cu patru autospeciale și șapte motopompe, trei dintre acestea fiind aduse de la Detașamentele din Turda, Dej și Huedin. Între timp, Compania de Apă a reglat avaria, iar colegii lucrează în continuare pentru evacuarea apei. La o primă estimare, au fost cuprinse de apă în jur de 30 de gospodării. Până în acest moment, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, zona afectată fiind strada Tăuțiului, respectiv strada Ioachim Olteanu din comuna Florești. La intervenție iau parte un ofițer și 23 de subofițeri”, a precizat ISU Cluj, la ora 06:50.

Oamenii afectați de inundații urmează să fie despăgubiți. ”Anunț privind despăgubirea celor afectați de avaria magistralei de apă din această dimineață de pe str. Tăuțiului. La această oră, reprezentanții Companiei de Apă Someș-Cluj sunt pe teren și împreună cu persoanele afectate de inundațiile cauzate de scurgerile de apă fac o evaluare a pagubelor. Am fost asigurat că aceștia vor fi despăgubiți”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER