Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Pompierii din Dej, locul 2 în cadrul fazei pe inspectorat a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență – FOTO

Publicat acum

pe

....

Pompierii de la Detașamentul Dej au obținut locul 2 la faza pe inspectorat a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență.

Personalul din subunitățile de intervenție din județul Cluj s-a întrecut în probele „Scara de fereastă”, „Pista cu obstacole pe 100m”, „Ștafeta 4x100m” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”. Fiecare probă a fost o provocare ce a testat rezistența fizică, abilitățile tehnice și spiritul de echipă al pompierilor noștri.

....

Podiumul a fost ocupat de echipele următoarelor detașamente:

Locul I – Detașamentul de Pompieri Turda

Locul II – Detașamentul de Pompieri Dej

Locul III – Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca

”Felicitări tuturor participanților pentru efortul depus și pentru dedicarea lor de a reprezenta în cel mai înalt nivel profesia de pompier! Performanțele voastre sunt o sursă de inspirație pentru noi toți. Continuăm să fim mereu pregătiți și motivați pentru a face față oricărei situații de urgență și să fim acolo unde avem nevoie cel mai mult.

Felicitări tuturor celor implicați în această competiție extraordinară! Sunteți adevărați eroi și ne onorați cu profesionalismul vostru de care dați dovadă în fiecare zi”, a informat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER