Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Poșta Română face angajări la Dej! Ce se caută

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Poșta Română angajări la Dej. Compania de stat are numeroase posturi disponibile în această perioadă în mai multe locații din țară, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

La nivelul municipiului Dej sunt scoase la concurs două posturi. Este vorba despre un post de oficiant urban în cadrul Oficiului Zonal Poștal Dej pe durată nedeterminată, cu program de 4 ore pe zi (Detalii AICI!) și un post de casier oficiu poștal urban în cadrul Oficiului Dej 1, pe durată determinată, cu program de lucru de 8 ore pe zi (Detalii AICI!).

Ce salarii sunt la Poșta Română

Potrivit site-urilor de specialitate, un mânuitor de valori angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.374 de lei.

Un oficiant urban angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un factor poștal angajat full time în Râmnicu Vâlcea, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șofer categoria B angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în anul 2019 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un inginer IT angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 17 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER