Conectează-te cu noi

Naţional

Poșta Română intră pe piața asigurărilor de sănătate

Publicat acum

pe

Posta Romana ghiseu

Poşta Română Broker de Asigurare (PRBA) intră pe piaţa asigurărilor de sănătate în sistem privat, printr-un produs inovativ, lansat în colaborare cu Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group şi cu prestatorul medical general Medical Ocupational (Medoc).

Poliţa Aromedica Poşta, care are o primă anuală de 450 de lei, va oferi asiguraţilor acces la servicii medicale în cazul unor îmbolnăviri neaşteptate sau îngrijiri medicale în cazul vătămărilor corporale în urma unui accident.

Asigurarea permite accesul la o reţea naţională de peste 800 de furnizori privaţi de servicii medicale, iar decontarea este directă. Astfel, asiguratul nu este nevoit să plătească pentru serviciile medicale acoperite de poliţă, decontarea desfăşurându-se direct între clinică şi asigurator. Aromedica Poşta include atât servicii medicale în ambulatoriu (consultaţii de specialitate, analize de laborator, ecografii, radiologie, radioscopie, screening cancer etc.), cât şi spitalizare în unităţi private şi publice, tratamente stomatologice, consultaţii oftalmologice şi dispozitive de protezare pentru auz şi văz.

În acord cu strategia PRBA şi cu profilul clientului tradiţional al Poştei Române, ne-am dorit un produs accesibil cât mai multor categorii sociale. Poliţa este extinsă pentru limitele de vârstă – 18-64 de ani, sau 7-64 de ani pentru coasigurat – şi este independentă de sistemul public de sănătate. Prima de asigurare o face un produs extrem de competitiv pe o piaţă destul de greu accesibilă, cea a asigurărilor de sănătate în sistem privat”, a declarat Viorel Motoroiu, Directorul General al PRBA.

Aromedica Poşta permite asiguraţilor accesul la echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie, dar şi la un Call Center medical dedicat, cu program non-stop. Noua poliţă PRBA, cu termenii şi condiţiile de asigurare, va fi disponibilă atât pe site-ul brokerului www.postasig.ro, cât şi prin intermediul agenţilor autorizaţi PRBA şi al celor peste 200 de oficii poştale cu birou dedicat de asigurări. De asemenea, se poate programa o întâlnire cu un consultant PRBA la numărul de telefon 021 336 00 74.

Până în acest moment, PRBA a dezvoltat două poliţe dedicate persoanelor cu venituri reduse. Prima poliţă funcţionează ca ajutor de înmormântare şi acoperă atât decesul, cât şi invaliditatea permanentă. Astfel, în schimbul unei prime anuale de 50 de lei, persoana desemnată de asigurat va primi o indemnizaţie de 2.000 de lei dacă se află într-una dintre situaţiile de mai sus. Cea de-a doua poliţă, „Căsuţa Poştală”, o asigurare de tip „property”, a funcţionat independent de cea obligatorie pentru locuinţă (PAD). Schimbările legislative survenite între timp au dus la dezactivarea acesteia, care va fi regândită în acord cu noile modificări.

Poşta Română Broker de Asigurare este controlată integral de Poşta Română. PRBA activează pe piaţa de asigurări din octombrie 2014 şi intermediază asigurări generale, de la RCA sau asigurări de locuinţă, la poliţe de sănătate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER