Conectează-te cu noi

Eveniment

Prefect: ”În Poienile Reteagului avem 13 cazuri confirmate”. E luată în calcul varianta carantinei

Publicat acum

pe

Prefectul județului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute online, că aproximativ 20% din cazurile de COVID-19 confirmate la ora actuală în judeţ provin din satul Poienile Reteagului, comuna Petru Rareş.

”Cei mai mulți infectați cu coronavirus sunt în Petru Rareș, mai exact în Poienile Reteagului. Dacă nu mă înșel, acolo avem 13 cazuri pozitive. Multe! Sper să ținem sub control aceste probleme. De unde sunt infectați? De la pastorul din Suceava care a venit aici și a infectat două comune. Două întâlniri, două comune, Șintereag și Petru Rareș. Da, dacă evoluția este negativă la Petru Rareș o să facem demersuri pentru intrarea în carantină, dar nu toată comuna, vorbim doar de Poienile Reteagului. Dacă oamenii nu respectă măsurile, vom face demersuri ca zona respectivă să fie carantinată”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

”Atât în Petru Rareș, cât și în Șintereag a venit acel pastor din Suceava, iar două zone aparent liniștite din județ se află astăzi pe zonă roșie, a trebuit să întărim acolo paza și ordinea, la fel cum am făcut și la Pinticu, în Teaca”, a mai menționat Dolha.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER