Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Prefectul Clujului a venit la Dej. Creșterea incidenței, printre temele abordate – FOTO

Publicat acum

pe

....

Prefectul județului Cluj, Istvan Szilard Tasnadi s-a aflat ieri la Dej, unde s-a întâlnit cu primarul Morar Costan și cu viceprimarul Anamaria Kovrig.

Pe fondul creșterii ratei incidenței cumulative COVID-19 la o mie de locuitori în Dej (ieri era 4,79, după Dej24.ro a scris AICI), prefectul Istvan Szilard Tasnadi a discutat cu edilul Morar Costan și cu viceprimarul Anamaria Kovrig despre situația pandemică actuală.

....

Prefectul Clujului a mai vizitat municipiul Gherla și localitățile Sic și Unguraș. ”Din punct de vedere epidemiologic, este foarte important să apreciem personalul medical și să fim responsabili unul față de celălalt, deoarece doar așa putem învinge cât mai repede virusul care se răspândește într-un ritm alert. Au solicitat și deschiderea unor noi centre de vaccinare, iar aceste solicitări urmează a fi transmise la organele competente spre aprobare”, a declarat Tasnadi. În cadrul vizitelor s-a discutat și despre planurile de viitor ale comunităților.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER