Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Prefectul Clujului și familia sa părăsesc spitalul. A solicitat externarea

Publicat acum

pe

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, împreună cu soția și fiul său, au solicitat externarea din spital.

Cei trei au fost confurnați cu noul coronavirus în urmă cu 10 zile. Astăzi, aceștia au solicitat externarea din spital, în baza ordinului ministrului Sănătății nr. 1137/23.06.2020. Ei vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu.

”Astăzi se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați pozitiv cu Covid-19 și, conform Ordinului MS nr. 1137/23.06.2020, am solicitat externarea, fiind asimptomatici. Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu, așa cum prevăd regulile. Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean. 

Abrudean a lansat totodată un apel la responsabilitate: ”Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate”, a mai arătat prefectul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER