Conectează-te cu noi

Administraţie

Prefectul Gheorghe Vușcan, prezent la Dej în cadrul unei întâlniri pe teme cadastrale – FOTO

Publicat acum

pe

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit astăzi, 25 aprilie, o întâlnire organizată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj pe probleme specifice administraţiei publice locale.

Întâlnirea la care a participat Prefectul Judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan, directorul O.C.P.I. Cluj, Emil-Iliaș Mănășturean, irectorul A.P.I.A. Cluj, Adrian Zaharia şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, a reunit reprezentanţi ai primăriilor din zona Dej-Gherla şi a abordat tematici privind realizarea activităţilor premergătoare demarării procedurii de finanţare a lucrărilor de înregistrare sistematică pe sectoare cadastrale, precum şi precizări legislative cu impact asupra autorităţilor administraţiilor publice locale.

Mă bucur că Primăria Dej a găzduit această întâlnire, care preocupă administraţiile locale din toată zona. Reuniunea a fost una utilă, prin temele şi problemele discutate şi apreciez iniţiativa Prefecturii Cluj de a organiza întâlnirea în zona noastră, deoarece trebuie să fim cât mai informaţi şi mai eficienţi, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, pe care îi reprezentăm”, a declarat edilul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER