Conectează-te cu noi

....

Sport

PREMIERĂ – Două transferuri la FC Unirea Dej. Alți trei jucători și-au luat rămas bun

Publicat acum

pe

....

FC Unirea Dej a bătut palma cu doi mijlocași care s-au alăturat deja lotului pregătit de Gheorghe Barbu. Alți trei fotbaliști au părăsit echipa.

....

Adrian Nalați (mijlocaș central) se întoarce la FC Unirea Dej pentru a doua parte a campionatului, contractul acestuia urmând să expire în vară. De asemenea, Florin Alexandru, un alt mijlocaș de bandă care a mai trecut pe la Unirea în urmă cu mai bine de un an, revine la formația antrenată acum de Gheorghe Barbu. Amândoi au venit la FC Bistrița.

Conform conducerii echipei, FC Unirea Dej s-a despărțit săptămânile trecute de Alexandru Bălțoi, Lorand Kis și Răzvan Muntean. ”Vreau să le mulțumesc celor trei jucători pentru ajutorul acordat în turul campionatului și să le urez mult succes pe mai departe”, le-a transmis celor trei jucători, prin intermediul Dej24.ro, Mircea Itu, președintele echipei Unirea.

Președintele Unirii ne-a mai declarat că mâine este așteptat să ajungă un american de origine română care ar putea semna, de asemenea, cu formația de pe Valea Someșului.

De menționat și cooptarea tânărului Flaviu Băieșu în staff-ul echipei, pe lângă Gică Barbu (antrenor principal), Horațiu Sătmar (antrenor secund), Costel Bădan (antrenor cu portarii) și Iosif Martonoș (director sportiv).

Echipa s-a reunit la începutul acestei săptămâni.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER