Conectează-te cu noi

....

Recomandări

EXCLUSIV. Lucian Bălan a fost antrenor al Unirii Dej. ”Ținea foarte mult la noi…”

Publicat acum

pe

lucian balan

Lucian Bălan, fost jucător al Stelei și câștigător al Cupei Campionilor în 1986, s-a sinucis la 56 de ani. Puțini știu că acesta a antrenat FC Unirea Dej.

....

Fostul fotbalist Lucian Bălan, în vârstă de 56 de ani, component al echipei Steaua câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1986, s-a sinucis, ieri după-amiază, la Baia Mare, după ce a luat o supradoză de medicamente. Se pare că fostul fotbalist al Stelei a mai avut tentative de sinucidere și în trecut, dar a fost găsit de fiecare dată înainte de a fi prea târziu. De data aceasta, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Lucian Bălan s-a născut la 25 iunie 1959, la Bucureşti. A început fotbalul la Autobuzul Bucureşti, apoi a mai evoluat la FC Baia Mare şi Steaua Bucureşti. În străinătate a îmbrăcat tricoul formațiilor Beerschot Antwerp şi Real Murcia. Cea mai mare performanţă din cariera sa a obţinut-o în anul 1986, atunci când a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti.

Puțini știu că Lucian Bălan a fost antrenor la FC Unirea Dej, în perioada anilor 2004-2005. Atunci, președinte al clubului unirist era Grigore Crăciun.

Lucian Bălan a antrenat FC Unirea Dej aproape un an de zile. La Dej, fostul stelist era extrem de respectat de jucători și avea o relație foarte bună cu aceștia.

”Era un antrenor foarte ok și punea mult suflet în ceea ce făcea. Chiar zilele trecute, înainte de a se întâmpla tragedia, am avut o amintire cu el. Portarul nostru, Lorand Szekely a făcut o foarfecă la un moment dat și chiar i-am zis lui Messi (n.r. – Alpar Meszaros, antrenorul actual al Unirii Dej) că poate pățește și el (n.r – Lorand) cum a pățit-o Lucian Bălan la Mănăstirea. S-a băgat și el atunci la un joc, la un un antrenament, a făcut o foarfecă și a căzut și și-a rupt mâna. Încă putea să joace pe-atunci, dar nu a nimerit mingea și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a ajuns la spital. Lucică era foarte de treabă, nu a intrat niciodată în conflict cu jucătorii, ținea foarte mult la ei. Îi respecta, și la rândul lui era foarte respectat. E trist ce s-a întâmplat… Chiar nu mă așteptam la așa ceva. Foștii jucători ai Unirii Dej regretă nespus dispariția acestuia”, a declarat în exclusivitate pentru Dej24.ro Costel Bădan, portar al Unirii în perioada în care Lucian Bălan a antrenat formația din Dej.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER