Conectează-te cu noi

Sport

PREMIERĂ. Primele plecări de la Unirea Dej. Doi voleibaliști au semnat cu Explorări Baia Mare

Publicat acum

pe

Mihai coasa

Doi jucători au părăsit echipa de volei Unirea Dej și au semnat angajamente cu formația Explorări Baia Mare.

Este vorba despre Mihai Coasă și Igor Didorciuc. Conducerea echipei Știința Explorări Baia Mare a ajuns la un acord cu cei doi voleibaliști ai Unirii Dej și a reușit să îi convingă să semneze cu formația maramureșeană.

Astfel, Unirea Dej rămâne fără doi dintre oamenii de bază din acest sezon, însă conducerea clubului dă asigurări că aceștia vor fi înlocuiți cu alți sportivi de perspectivă.

ACTUALIZARE: Cele două transferuri au fost confirmate și de băimăreni. Mihai Coasă, care evoluează pe postul de trăgător principal, a semnat un contract pe două sezoane. Născut în data de 17 noiembrie 1989, în Negrilești (județul Bistrița Năsăud), Coasă are 1,95 m înălțime și a jucat în ultimele sezoane la Unirea Dej.

De cealaltă parte, Igor Didorciuc, voleibalistul originar din Republica Moldova, se întoarce la echipa băimăreană după patru ani, perioadă în care a evoluat pentru CSM București și Unirea Dej. Didorciuc este născut în data de 7 mai 1984, are 1,94 m înălțime și evoluează pe postul de trăgător secund. Acesta va evolua sezonul următor pentru formația maramureșeană.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER