Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Presa clujeană, în DOLIU! A murit jurnalistul Dan Porcuțan, la doar 30 de ani

Publicat acum

pe

Presa clujeană este în doliu! Jurnalistul Dan Porcuțan a decedat joi seara la vârsta de 30 de ani. Fotoreporterul de la Monitorul de Cluj ar fi fost găsit fără suflare în propria locuință, de către sora acestuia.

Dan Porcuțan a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală dentară, iar joi a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio-respirator.

Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste. A scris, a filmat, a fotografiat, dar din păcate, acum, pentru noi, nu mai poate face toate acestea. Din păcate, în astfel de momente, cuvintele nu sunt niciodată îndeajuns”, scriu colegii săi de la Monitorul de Cluj.

Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj regretă dispariția fulgerătoare a unui ziarist tânăr clujean, Dan Porcuțan, reporter de sport la Monitorul de Cluj, care era și membru al APPC. Dispariția sa fulgerătoare ne-a îndurerat peste măsură. Transmitem condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de asociația clujeană.

Înmormântarea va avea loc duminică, 17 martie, la Suceava.

Dej24.ro transmite condoleanțe familiei îndurerate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER