Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Preșcolarii de la „Arlechino”, în vizită la Poliția Municipiului Dej FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

image

Câțiva zeci de copii de la grădinița Arlechino din Dej, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”, au vizitat sediul Poliției Municipiului Dej.

Polițiștii le-au prezentat copiilor bastonul din dotare, le-au explicat cum se folosesc cătușele, le-au arătat ținutele lor, iar mai apoi au purtat un dialog cu invitații de la grădiniță. Micuții au aflat care sunt cele mai frecvente cauze ale producerii accidentelor, dar şi care sunt urmările lor. Totodată, aceştia au fost informaţi despre cum să evite accidentele şi cum să se asigure atunci când traversează strada. Protecţia, în cazul bicicliştilor, a fost un alt subiect abordat de către oamenii legii.

Preşcolarii de la grădiniţa „Arlechino” din Dej au fost „amprentați” de polițiștii dejeni, copilașii amuzându-se de „desenele” obținute.

Totodată, polițiștii din Dej le-au oferit micuţilor şansa să cunoască autoturismele poliţiei şi mai mult decât atât, să înveţe câteva dintre regulile circulaţiei rutiere. Aceștia s-au urcat în autospecialele oamenilor legii și au aflat cum se folosesc sirena din dotare sau megafonul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER