Conectează-te cu noi

Naţional

Preţul benzinei a scăzut sub 5 lei, în Transilvania

Publicat acum

pe

pompa benzina

Prăbuşirea cotaţiilor la petrol pe bursele internaţionale s-a resimţit şi în România, unde preţurile carburanţilor au început să scadă. Pentru prima data în ultimii 4 ani, în Transilvania, preţul benzinei a scăzut sub 5 lei.

Litrul de benzină a scăzut şi sub cinci lei la câteva pompe din Transilvania, dar diferă de la oraș la oraș și în funcție de rețea.

Preţul pe litrul de benzină a ajuns să fie sub 5 lei la Cluj, ba chiar sub 4,9 lei, la unele staţii de alimentare. Astfel, la o benzinărie Lukoil din cartierul clujean Mănăştur, preţul unui litru de benzină „95” era, vineri, 4,89 de lei. Un litru de benzină „Plus” costa, în acelaşi timp, 4,99 de lei, iar un litru de benzină „98” costa 5,55 lei. În schimb, la o benzinărie Lukoil din cartierul Mărăşti, litrul de benzină „95” costa 4,82 lei, scrie VoceaTransilvaniei.ro.

La Petrom, preţul unui litru de benzină „95” era, vineri, 4,87 de lei. Cel puţin asta se întâmpla la o benzinărie aflată în cartierul clujean Iris. În cartierul Mănăştur, preţurile erau diferite – 4,89 lei litrul de benzină „95”. Benzina era la acelaşi preţ şi la staţia Petrom de la ieşirea din Cluj-Napoca spre Sălaj, 4,89 de lei pe litru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER