Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Prima ediție a unei competiții de abilitati sportive pentru copii a avut loc sâmbătă, la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Sambata, 13 mai, incepand cu ora 11, in Parcul Mare din Dej, dar si in Sala Sporturilor, a avut loc prima editie a competitiei de abilitati sportive pentru copii – DEJ TROPHY – KIDS FITNESS CHALLENGE, competitie oranizata de CS Budokan Ryu, in parteneriat cu Centrul de Fitness EVOLVE si cu implicarea Primariei Municipiului Dej.

Competitia a fost deschisa tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani, participarea fiind gratuita. Copiii au avut de parcurs mai multe probe de aptitudini, trasee cu obstacole si viteza. Scopul evenimentului a fost acela de a incuraja copiii la mai multă activitate fizica, sa constientizeze farmecul si amuzamentul sportului, sa socializeze si sa isi petreaca o zi plina de activitati fizice si recreative, sa inteleaga mai bine conceptul de competitie pentru dezvoltarea ambitiei, fair play-ului si prieteniei intre participanti.

La invitatie au dat curs peste 120 de copii, care au participat cu energie si entuziasm la toate probele pregatite, precum si la FUN CORNER, zona dedicata relaxarii si distractiei intre probe, acolo unde cei mici au putut participa la activitati recreative si jocuri amuante organizate de catre Cercetașii Dejeni.

La finalul competitiei, cele mai bune trei rezultate pentru fiecare categorie de varsta au fost premiate cu medalii, cupe si cadouri din partea sonsorilor, precum si diplome pentru toti participantii.

Aceasta este prima editie a unui concurs de acest gen dedicat copiilor si dorim sa facem din asta o traditie pe plan local, sperand sa deschidem tot mai mult apetitul pentru sport si miscare in randul generatiilor mai tinere”, au declarat organizatorii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER