Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primar al comunei Mica de o lună de zile. Ce a făcut și ce promite Tiberiu Zelencz

Publicat acum

pe

Tiberiu Zelencz PSD primar Mica

S-a scurs o lună de zile de când Tiberiu Zelencz a devenit, oficial, edilul comunei Mica. În tot acest timp, lucrurile au început „să se miște în direcția bună”, după cum spune chiar acesta.

A trecut o lună de când dețin oficial funcția de primar al comunei Mica, şi in tot acest timp am încercat să aduc un suflu nou prin care cetățenii să inceapă să simtă că lucrurile incep să se mişte in direcția bună.

Sunt multe lucruri care aşteaptă rezolvare însă nu se pot realiza intr-un timp atât de scurt.

Pentru început mi-am indreptat atenția spre instituția primăriei pentru ca oamenii care au probleme şi apelează la serviciile noastre să fie tratați cu respect şi să primească raspunsurile pe care le solicită,conform legii.

Cred că am reuşit până în acest moment să am o colaborare foarte bună cu Consiliul Local şi sunt sigur că,indiferent de coloratura politică,vom incerca să implementăm proiecte importante pentru comuna noastră.

Aşa cum v-am mai spus îmi doresc foarte mult să avem o comună curată şi întreținută şi tocmai de aceea fac încă o dată apel la cetățeni să se implice şi să păstreze curățenia,pentru că la acest capitol am avut un mare minus.

Din punct de vedere investițional au fost alocați bani pentru unitățile de învățământ,deoarece copiii din comuna noastră merită să inceapă un nou an şcolar în cele mai bune condiții.Vreau să vă asigur că nu voi omite nici o şcoala să nu fie făcute investiții,acolo unde situația se impune.

Ştiu cele mai spinoase probleme ale noastre sunt apa şi canalizarea şi ştiu că suferim cu toții pentru acest lucru insă vreau să vă asigur că eu nu am uitat ce v-am promis şi mă voi zbate să realizez aceste lucruri.

Compania de Apă a început demersurile pentru întocmirea unui proiect privind introducerea apei in comuna noastră care se află in stadiul de avizare, iar eu voi urmarii si voi sprijinii demersurile acestui proiect pentru ca el să fie implementat cât mai repede.

Dacă pentru introducerea apei s-au luat deja măsuri,in ceea ce priveşte canalizarea nu există nici un proiect insă voi face tot posibilul pentru realizarea documentației şi atragerea de fonduri pentru realizarea acestui proiect.

Dacă în momentul de față am fost vitregiți şi ne-am aflat printre comunele codaşe la capitolele apă şi canalizare,îmi doresc să ajungem în următorii ani printre comunele fruntaşe ale județului pentru că din păcate ceea ce nu s-a realizat în 26 de ani,nu se poate face intr-o săptămână,o lună s-au câteva luni”, a scris Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, într-o postare pe Facebook.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER