Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primar al comunei Mica de o lună de zile. Ce a făcut și ce promite Tiberiu Zelencz

Publicat acum

pe

Tiberiu Zelencz PSD primar Mica

loading...

S-a scurs o lună de zile de când Tiberiu Zelencz a devenit, oficial, edilul comunei Mica. În tot acest timp, lucrurile au început „să se miște în direcția bună”, după cum spune chiar acesta.

A trecut o lună de când dețin oficial funcția de primar al comunei Mica, şi in tot acest timp am încercat să aduc un suflu nou prin care cetățenii să inceapă să simtă că lucrurile incep să se mişte in direcția bună.

Sunt multe lucruri care aşteaptă rezolvare însă nu se pot realiza intr-un timp atât de scurt.

Pentru început mi-am indreptat atenția spre instituția primăriei pentru ca oamenii care au probleme şi apelează la serviciile noastre să fie tratați cu respect şi să primească raspunsurile pe care le solicită,conform legii.

Cred că am reuşit până în acest moment să am o colaborare foarte bună cu Consiliul Local şi sunt sigur că,indiferent de coloratura politică,vom incerca să implementăm proiecte importante pentru comuna noastră.

Aşa cum v-am mai spus îmi doresc foarte mult să avem o comună curată şi întreținută şi tocmai de aceea fac încă o dată apel la cetățeni să se implice şi să păstreze curățenia,pentru că la acest capitol am avut un mare minus.

Din punct de vedere investițional au fost alocați bani pentru unitățile de învățământ,deoarece copiii din comuna noastră merită să inceapă un nou an şcolar în cele mai bune condiții.Vreau să vă asigur că nu voi omite nici o şcoala să nu fie făcute investiții,acolo unde situația se impune.

Ştiu cele mai spinoase probleme ale noastre sunt apa şi canalizarea şi ştiu că suferim cu toții pentru acest lucru insă vreau să vă asigur că eu nu am uitat ce v-am promis şi mă voi zbate să realizez aceste lucruri.

Compania de Apă a început demersurile pentru întocmirea unui proiect privind introducerea apei in comuna noastră care se află in stadiul de avizare, iar eu voi urmarii si voi sprijinii demersurile acestui proiect pentru ca el să fie implementat cât mai repede.

Dacă pentru introducerea apei s-au luat deja măsuri,in ceea ce priveşte canalizarea nu există nici un proiect insă voi face tot posibilul pentru realizarea documentației şi atragerea de fonduri pentru realizarea acestui proiect.

Dacă în momentul de față am fost vitregiți şi ne-am aflat printre comunele codaşe la capitolele apă şi canalizare,îmi doresc să ajungem în următorii ani printre comunele fruntaşe ale județului pentru că din păcate ceea ce nu s-a realizat în 26 de ani,nu se poate face intr-o săptămână,o lună s-au câteva luni”, a scris Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, într-o postare pe Facebook.

Ştiri din zonă

ULTIMA ORĂ: Incendiu la o locuință din Bonțida

Publicat acum

pe

loading...

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 19:50, în localitatea Bonțida.

Din primele informații, incendiul se manifestă la hornul unei locuințe din Bonțida. În urma apelului la 112, la fața locului intervin pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj.

Revenim cu detalii!

Continuă să citești

Ştiri din zonă

O mașină a ieșit în decor, în Apahida

Publicat acum

pe

loading...

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 15:10, în localitatea Apahida.

Din primele informații, o mașină a părăsit partea carosabilă, la ieșire din Apahida spre Reghin. În urma apelului la 112, la fața locului intervin pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj, un echipaj de prim-ajutor, dar și polițiștii.

ACTUALIZARE: Persoanele implicate în accident au refuzat consultul echipajului SMURD. O autospecială pentru stingerea incendiilor a asigurat măsuri preventive, ca urmare a scurgerilor de combustibil.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Acțiune a Poliției Gherla: 25 de sancțiuni aplicate. Vezi PENTRU CE

Publicat acum

pe

loading...

În perioada 7 – 8 decembrie, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere grave produse pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe şi nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 25 de sancţiuni contravenţionale, 20 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, iar 3 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, respectiv câte una pentru conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

În cazul a 11 conducători auto a fost dispusă măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, respectiv 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru alcool și 1 pentru alte abateri.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare