Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, anunț privind arderea miriștilor, stufului și a vegetației uscate

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej informează cetățenii că au obligația de a respecta prevederile legale impuse de legislație, privind arderea miriștilor, stufului și a vegetației uscate în condițiile folosirii focului deschis, astfel:

  • Conform ordinului comun al ministerului agriculturii și dezvoltării rurale și ministerului mediului și pădurilor nr.30/147 din 2010, pentru aprobarea bunelor condiții agricole și de mediu în România
  • nu este permis arderea vegetației pajiștilor permanente;
  • nu este permisă arderea miriștilor și a resturilor vegetale pe teritoriul arabil.
  • Pentru acțiunile de igienizare care se execută în gospodăriile proprii ale cetățenilor se vor respecta prevederile OMAI nr.579/2008 Dispozițiilor generale de apărare împotriva incendiilor pe timpul utilizării focului deschis, astfel:

– executarea arderilor se va face în condiții meteorologice fără vânt și la distanțe de siguranță de construcții;
– colectarea în grămezi a vegetației uscate și a resturilor vegetale, în cantități astfel încât arderea să poată fi controlată;
– supravegherea permanentă a arderii;
– asigurarea mijloacelor și materialelor pentru stingerea eventualelor incendii;
– stingerea totală a focului înainte de părăsirea locului arderii.

  • Art.9 din HCL al municipiului Dej nr.57/30.03.2018 prin care se interzice arderea pe teritoriul municipiului a oricăror deșeuri și reziduuri rămase din procesul de producție sau rezultate din gospodăriile cetățenilor.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare