Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej dorește construirea unei săli de sport în incinta Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”

Publicat acum

pe

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, Școala Gimnazială „Avram Iancu” va beneficia în viitor de o nouă sală de sport.

Aceasta urmează să fie construită în cadrul corpului B al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, situat pe strada Aurora nr. 5. Proiectul de hotărâre se află momentan în dezbatere publică, urmând a fi inclus pe ordinea de zi într-o următoare ședință ordinară a Consiliului Local.

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primarul Municipiului Dej propune spre dezbatere publică „Construire sală de educație fizică școlară în cadrul Școlii Gimnaziale Avram Iancu corp B, str. Aurora nr. 5, municipiul Dej, județul Cluj”, însoțit Raportul de specialitate, întocmit de 40 din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, proiect de hotărâre ce urmează a fi supus spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dej.

Proiectul de hotărâre a fost publicat în data de 19.06.2017 pe site-ul Primăriei Municipiului Dej si la sediul Primăriei Municipiului Dej, str. 1 Mai nr. 2.

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei municipiului Dej – Registratura/Compartimentul C.I.C., respectiv în format electronic pe adresa de e-mail primaria@dej.ro”, se precizează în textul publicat pe site-ul Primăriei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER