Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej, finanțare nerambursabilă pentru sport și cultură

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează selecție publică de proiecte pentru acordarea de finanțare nerambursabilă asociațiilor sau fundațiilor fără scop patrimonial, cu sediul în municipiul Dej, care desfășoară activități în domeniul sportului.

Programele sportive pentru care se acordă finanțare:

  1. “Dezvoltarea sportului pentru toți;”
  2. “Dezvoltarea activităților de educație fizică în școli (program cu caracter permanent)”;
  3. ”Susținerea și promovarea sportului de performanță”
  4. ”Dezvoltarea bazei materiale de agrement sportiv”;

Termenul de depunere a documentației în vederea solicitării finanțării este de 15 zile lucrătoare, în perioada 9 – 30 martie 2017, ora 12:00 la Registratura Primăriei Municipiului Dej, Strada 1 Mai Nr. 2.

Cuantumul total al finanțării este în sumă de 1.120.000 lei și se desfășoară pe tot anul bugetar 2017.

Criteriile și condițiile de acces la fondurile publice sunt prevăzute în Legea Nr. 350/2006 coroborată cu Ordinul Preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport Nr. 130/2006.

Legea educaţiei fizice şi sportului Nr. 69/2000, cu modificările şi completările ulterioare, Hotărârea Guvernului Nr. 884/2001 privind aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii educaţiei fizice şi sportului Nr. 69/2000.

Pentru programul „Sportul pentru toți” selecţia publică de proiecte este organizată în baza prevederilor Legii Nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general și Legii Nr. 69/2000, legea educației fizice și sportului, pentru finanţarea nerambursabilă a unor proiecte din cadrul programului sportiv de utilitate publică „Sportul pentru toți”, proiecte înaintate de către structuri sportive fără scop patrimonial din Municipiul Dej, pentru anul 2017.

Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect este pusa la dispoziția solicitanților este pe site-ul www.primariadej.ro, secțiunea Informații publice.

 

***

 

Primăria Municipiului Dej organizează selecție publică de proiecte pentru acordarea de finanțare nerambursabilă de la bugetul local, persoanelor fizice și juridice fără scop patrimonial, pentru acțiuni și/sau programe culturale.

Domeniile culturale pentru care se organizează finanțări nerambursabile pentru programe, proiecte și acțiuni culturale:

Aria tematică:

  • Activități muzicale;
  • Artele spectacolului (alegeți între teatru, muzică, dans);
  • Educație culturală (inclusiv promovarea lecturilor publice);
  • Patrimoniu cultural local;
  • Patrimoniu imaterial.

Termenul de depunere a documentației în vederea solicitării finanțării este de 15 zile lucrătoare în perioada 9 – 30 martie 2017, ora 12:00, la Registratura Primăriei Municipiului Dej, Strada 1 Mai Nr. 2.

Cuantumul total al finanțării proiectelor culturale este 620.500 lei și se derulează pe parcursul anului bugetar 2017.

Criteriile și condițiile de acces la fondurile publice se face conform Legii Nr. 350/2006 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţile nonprofit de interes general.

Ordonanța Guvernului Nr. 2 din data de 30 ianuarie 2008, privind modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului Nr. 51/1998, privind îmbunătățirea sistemului financiar al programelor culturale.

Ordonanţa Guvernului Nr. 51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare ale programelor şi proiectelor culturale.

Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect este pusă la dispoziția solicitanților pe site-ul www.primariadej.ro, secțiunea Informații publice.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER