Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej lansează o dezbatere publică privind construirea unui bazin didactic acoperit

Publicat acum

pe

watermarked-bazin de inot  (2)

Primăria Municipiului Dej lansează o dezbatere publică cu privire la documentația privind aprobarea P.U.Z. în vederea instituirii zonei SP –COMPLEXE ȘI BAZE SPORTIVE ȘI DE AGREMENT, proprietar Municipiul Dej.

Municipiul Dej a demarat un proiect prin Programul „BAZIN DIDACTIC DE ÎNOT” privind construcția de bazine de înot, finalizarea structurilor începute și reabilitarea bazinelor de înot se realizează prin Compania Națională de Investiții S.A. –„CNI” S.A.

În Planul de Urbanism General, terenul solicitat pentru investiție se află în U.T.R.3, subzona V2-zona spatiilor verzi amenajate pentru agrement. În consecință este necesar întocmirea unui P.U.Z. pentru reglementarea funcțiunilor din zonă pentru a putea continua investițiile.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria Municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, vineri, 8 aprilie 2016, ora 12:00.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de Urbanism se pot consulta la sediul Primăriei municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej (www.primaria.dej.ro) sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 08 aprilie 2016.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER