Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej pune la dispoziția cetățenilor ucraineni refugiați locuri de cazare

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej a anunțat, în urmă cu puțin timp, că pune la dispoziția cetățenilor ucrainieni refugiați 100 de locuri de cazare.

”Primăria Municipiului Dej vine în sprijinul cetățenilor refugiați din Ucraina. 100 de locuri de cazare, masă, inclusiv transport gratuit, direct din localitățile aferente punctelor vamale, sunt puse la dispoziție pentru cetățenii ucrainieni. Primarul municipiului Dej a discutat cu reprezentanți ai autorităților locale din localitățile de la granițele cu Ucraina, pentru a oferi sprijinul în funcție de fiecare situație în parte.

De asemenea suntem deschiși oricăror solicitări ale refugiaților ucrainieni sau a autorităților ce ne solicită suport în acest sens. Suntem solidari cu refugiații din Ucraina!”, a anunțat Primăria Dej.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. pop

    2022-02-27 la 10:55:45 AM

    dar pentru romanii fara posibilitati pentru cei cu casele distruse de incendii si inundatii s-a oferit ceva?as vrea sa vad cand armata rusa ajunge la granita cu Moldova cine ce ofera romanilor?
    cei peste 18ani care fug sa nu lupte si mai si demonstreaza prin Romania nu le e u pic jena?sa ne fereasca cel de sus sa nu ajunga Putin si cecenii prin Moldova!compatimesc copii si faptul ca un idiot nebun a distrus o tara dar nu pe cei ce pot lupta si fug din tara lor!apropo:gata cu preturile nerusinate la energie acum de unde s vor achita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER