Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primăria Mica ajută persoanele peste 65 de ani cu procurarea alimentelor și medicamentelor

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz anunță că persoanele peste 65 de ani vor fi ajutate cu procurarea alimentelor și medicamentelor.

”Ca urmare a situaţiei create de virusul COVID-19, Primăria Comunei Mica vine în sprijinul persoanelor în vârsta, de peste 65 de ani, care nu au susţinători sau alta formă de ajutor în vederea asigurării de sprijin pentru aceştia, astfel încât să se minimalizeze expunerea lor în afara locuinţelor, pentru procurarea de alimente de stricta necesitate și medicamente pe cheltuiala solicitantului, transportul fiind asigurat de primărie. Relații se pot obține la următoarele nr.de telefon: 0724016690, 0264/226007, de luni pănă vineri între orele 8.00 – 16.00

Vă rugam respectaţi Ordonanţa Militara nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Totodată, medicii care îşi desfăşoară activitatea la cabinetele medicale din comuna Mica, dr. Chira Emanuil și dr. Şofineţ Rodica, informează cetăţenii că începând cu data de 25.03.2020 nu se mai fac consultaţii în localităţile Sânmărghita, Nireş şi Mănăstirea, până la încetarea stării de urgenţă. Cazurile acute vor fi consultate la cabinetul din localitatea Mica.

Pacienţii care au nevoie de reţete cronice nu se vor prezenta la cabinetul medical, ci vor lua legătura telefonic cu medicul de familie, iar medicamentele vor fi distribuite la domiciliu, în colaborare cu Primăria Mica.Este o opțiune la care puteți apela cu încredere în condițiile în care nu aveți pe altcineva care să vă ajute în acest sens.

Farmacia va fi deschisă după programul: marți 9-13 Mica, miercuri 9-10:30 Mica/ 11-13 Nireș, joi 9-13 Mica, vineri 9-13 Mica.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi puteţi conta pe sprijinul nostru la orice oră.
Să dăm dovadă de sprijin, solidaritate, responsabilitate și multă credință, iar bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste această grea încercare la care este supusă întreaga lume.

Multă sănătate, dragii mei!”, transmite edilul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER