Conectează-te cu noi

Sport

Primarii de comune din România și din Republica Moldova au făcut 1-1 pe Cluj Arena! Primarul din Mica, singurul gol al României – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

Cu doar câteva zile înainte de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, primarii de comune din România și din Republica Moldova au lăsat deoparte scaunul confortabil al biroului și au îmbracat echipamentul de fotbal, într-un meci ce s-a disputat marți, 27 noiembrie 2018 pe Cluj Arena și care s-a încheiat 1-1.

Primii care au deschis scorul au fost moldovenii, dar tricolorii au reușit egalarea prin Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, județul Cluj.

Partida a reprezentat returul meciului care s-a disputat în luna septembrie la Chișinău, încheiat cu scorul de 5-5. Pentru România a marcat atunci Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, județul Cluj – 2 goluri, Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, județul Botoșani, Sorin Toma, primarul comunei Movileni, județul Olt și Paul Mursa, primarul comunei Plugari, județul Iași.

Din echipa României fac parte primari din județele Cluj, Sibiu, Botoșani, Iași, Suceava, Neamț, Olt, Giurgiu și Caraș-Severin.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER