Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul comunei Mica: Peste 2,7 milioane lei pentru DJ 172F, din Mănăstirea

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a anunțat că s-au alocat peste 2,7 milioane lei pentru DJ172F, din localitea Mănăstirea.

”În urmă cu un an, ca urmare a unor fenomene nefavorabile care au avut loc comuna noastră, s-a produs surparea unei porțiuni din DJ 172 F, din localitatea Mănăstirea, fiind puse in pericol atât gospodariile din zona, cât și participanții din trafic. Alături de cetățenii localității Mănăstirea, am făcut o adresă către Consiliul Județean Cluj, administratorul drumului, iar după efectuarea tuturor procedurilor necesare într-o astfel de situație s-au alocat banii necesari pentru această lucrare, în valoare de 2.768.220.46 lei fără TVA, bani alocați de către Consiliul Județean Cluj.

Este o lucrare foarte importantă pentru comunitatea nostră, iar pe aceasta cale doresc să mulțumesc conducerii Consiliului Județean Cluj, precum și consilierilor județeni care au înțeles exact situația cu care ne confruntăm și au urgentat alocarea de fonduri pentru a demara cât mai repede lucrările, care vor începe luna viitoare. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în demersul meu și au avut încredere că, în cele din urmă, împreună cu Consuliul Județean Cluj, vom reuși să rezolvăm această problemă. Sunt, am fost și voi fi mereu aproape de problemele comunei noastre, iar cu încredere, unitate și respect vom aduce mereu plus valoare locului unde trăim. Mergem mai departe!”, a anunțat primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER