Conectează-te cu noi

Politic

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a depus jurământul

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a depus ieri jurământul, după ce la alegerile locale de pe 27 septembrie 2020 a obținut al doilea mandat de edil.

”Cu onoare, respect și emoție am depus, astăzi, jurământul pentru un nou mandat de primar al Comunei Mica. Am jurat că voi face tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Mica. Așa cum am făcut în primul meu mandat, și în următorii 4 ani voi continua să lupt și să realizez cât mai multe lucruri frumoase pentru comuna noastră. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și încurajat să mergem împreună mai departe. Puterea a venit de la oamenii pe care i-am simțit aproape și din dorința de a aduce plus valoare Comunei Mica. Vor urma alți patru ani în care vom continua implementarea unor noi proiecte și pot să vă asigur că prioritatea numărul unu pentru mine este și va fi dezvoltarea comunei Mica. Construim împreună, continuăm împreună! Mergem mai departe! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a transmis vechiul și noul primar al comunei Mica, Tiberiu Zelencz (PNL).

Tot ieri au depus jurământul și noii consilieri locali. La ceremonia de învestire a participat și prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER