Conectează-te cu noi

Administraţie

Primarul Municipiului Dej urează „La mulți ani” militarilor dejeni, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

Publicat acum

pe

Costan-Morar

Astăzi 23 aprilie, odată cu prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, se sărbătorește în România Ziua Forţelor Terestre. Cu această ocazie, primarul municipiului Dej, Morar Costan, urează militarilor dejeni „La mulți ani!”.

O zi însemnată în care cinstim memoria eroilor căzuți la datorie pentru apărarea ființei naționale și adresăm sincere omagii tuturor militarilor, din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Această zi de mare sărbătoare îmi oferă prilejul de a transmite militarilor dejeni respectul și aprecierea mea pentru profesionalismul și devotamentul demonstrat în misiunile desfășurate în țară și pe plan internațional pentru menținerea păcii și securității în zonele de conflict, pentru implicarea în evenimentele marcante ale comunității noastre.

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre felicit militarii dejeni pentru dăruirea, curajul și spiritul de sacrificiu dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, ca apărători ai valorilor naționale, le transmit lor și familiilor lor, un sincer „La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări profesionale”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER