Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul Tiberiu Zelencz trage de mânecă Supercom: Prețurile au crescut nejustificat!

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a declarat ”război” societății Supercom, care a majorat excesiv prețul pentru serviciile de salubritate.

”Datorită faptului că prețurile pentru serviciile de salubritate au crescut exagerat în ultima perioadă (iunie 2021- 7 lei/persoană, iar în prezent 28-29 lei/persoană), astăzi am trimis o adresă către firma care ridică deșeurile de pe raza comunei noastre, prin care am solicitat lămuriri cu privire la majorarea prețului, care de la o lună la alta au fost tot mai mari.

Am mai solicitat să ne transmită dacă la fiecare gospodărie sunt cântărite deșeurile așa cum prevede contractul.

Nu este pentru prima dată când am atras atenția reprezentanților Supercom, privind prețul, care în ultima perioadă a crescut nejustificat, însă de fiecare dată răspunsurile au fost evazive sau deloc.

Mulți dintre dumneavoastră m-ați sunat sau ați venit personal la primărie exprimându-vă nemulțumirea. Aceeași nemulțumire o am și eu și sunt perfect de acord cu dumneavoastră și tocmai de aceea am solicitat în mod oficial poziția celor de la Supercom și doresc să primim un răspuns corect, concret și plauzibil, pentru că această situație este deja exagerată.

Sunt omul care luptă și va lupta în continuare pentru binele Comunei Mica și nu voi permite nimănui să ignore nemulțumirile cetățenilor, să majoreze tarife nejustificat și nu voi tolera nici o sfidare la adresa oamenilor și a comunei noastre.

Este o comună pe care eu o iubesc și îmi doresc să fie printre cele mai dezvoltate din județul Cluj și nu numai, dar nu voi fi de acord niciodată cu astfel de situații. Împreună și numai în echipă dezvoltăm Comuna Mica, zi de zi!”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Morar Costan, semnal de alarmă: ”A fost înregistrată o creștere de aproximativ 30% a costului serviciilor de salubritate” - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER