Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primarul unei comune din județul Cluj A DECEDAT! Guvernul urmează să organizeze alegeri anticipate

Publicat acum

pe

Primarul comunei Băișoara, Minodora Luca, a decedat aseară, la locuința sa, după ce a avut probleme de sănătate, pe care însă nu le afișa. În urmă cu câteva zile, înainte de sărbători, se bucura printr-o postare pe Facebook că s-a reîntâlnit cu fiica sa și cu un unchi, venit și el de departe, scrie turdanews.ro.

Să vă bucuraţi unii de ceilalţi pentru că asta este tot ceea ce contează, cu adevărat, pe această lume!”, era esența mesajului pe care primărița din Băișoara l-a transmis celor dragi, prin intermediul rețelei de socializare, chiar în 24 decembrie 2017, în ajun de Crăciun, care avea să fie ultimul Crăciun pentru ea.

Bine ați venit in Baisoara: Angela fiica mică din America si Dan verișorul meu bun, din Canada! Ma bucur ca petrec sărbătorile cu oameni dragi! Va doresc o vacanța deosebita!”, era mesajul pus în 15 decembrie 2017.

În 30 decembrie 2017 au apărut primele semne că ceva nu este în regulă. Primărița din comuna Budești, din Republica Moldova, care o cunoștea foarte bine pe primărița din Băișoara, a pus un anunț tot pe rețeaua de socializare: ”Ma rog Dumnezeu sa faca o minune si s-o readuca in rindurile noastre din segmentul intre viata si moarte! Suntem alaturi ci gindul si cu inima la Dumneavoastra, sa va intariasca Domnul, D.Angela, Emma, si pe apropiati, care ii veghiaza somnul. Este obosita,… ca dedicatia mamei Primar in serviciul comunitatii devenit vocatie este total pentru Oameni!”.

În 14 decembrie 2017, primărița din Băișoara anunța, cu bucurie, că a semnat două proiecte de finanțare pentru localitatea pe care o conducea. ”Ieri 13 Decembrie 2017, am semnat cu Ministerul Dezvoltării ,doua contracte:”Renovare Dispensar Baisoara “- valoarea proiectului 711.739 lei, din care contribuția Comunei Baisoara este de 39.622 lei si “Canalizare Sacel- “valoarea proiectului fiind 3.670.678 lei din care contribuția Comunei Baisoara este de 173.968 lei. Multumesc echipei implicată in proiecte din Primaria Baisoara: Ghib Liviu; Moteoc Domnica; Ciprian Bica, pentru sprijinul acordat! In curând voi fi chemată din nou la Minister ,pentru a semna un alt proiect, “Asfaltare in Stațiunea Muntele Baisorii.”Am in implementare” Asfaltare Muntele Cacovei”. Acest drum are terminat proiectul tehnic si e dat spre licitare. Multumesc Domnului ca am câștigat atâtea proiecte! Numai el știe prin câte greutăți am trecut! Sunt extrem de bucuroasa pentru orice suma adusă pentru comuna mea draga! Numai gânduri bune, pentru Comuna Baisoara!”. Erau ultimele ei zile, în slujba unei comunități care a reales-o și a reales-o de câte ori a candidat!

Mandatul câștigat în anul 2016, candidând din partea PNL, era cel de-al șaselea mandat de primar. În decursul carierei sale a primit mai multe distincții, pentru activitatea depusă în administrația locală, ceamnai importantă fiind aceea de ”Primar de 5 stele”. Atribuțiile de primar vor fi preluate de viceprimarul localității, iar Guvernul va trebui să organizeze alegeri locale anticipate parțialoe, la o dată care va fi anunțată ulterior.

 

Sursa – turdanews.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER