Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primele tablete pentru elevi distribuite în Dej au ajuns la Liceul Tehnologic Special – FOTO

Publicat acum

pe

Primele tablete distribuite de Inspectoratul Școlar Județean Cluj în municipiul Dej au ajuns la Liceul Tehnologic Special.

”În cursul zilei de astăzi, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Cluj a distribuit un număr de 4723 de tablete pentru 36 de unități de învățământ din Județul Cluj. Dintre acestea, 30 de tablete au fost distribuite Liceului Tehnologic Special Dej, pentru a facilita participarea la activități online a elevilor cu Cerințe Educaționale Speciale. Tabletele au fost transferate de Ministerul Educației și Cercetării în cadrul Programului <<Școala de acasă>> și vor fi distribuite atât elevilor care nu dispun de terminale IT, dar și celor care sunt nevoiți să le partajeze cu frații sau alți membri ai familiei.

Acestea sunt primele terminale care au fost distribuite în municipiul Dej, urmând ca prin proiectele inițiate de ISJ Cluj, să mai fie achiziționate și alte astfel de terminale, în vederea optimizării desfășurării activităților educaționale prin intermediul tehnologiei”, ne-a transmis conducerea unității de învățământ din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER