Conectează-te cu noi

Naţional

Primul caz de transmitere de la om la om cu noul tip de coronavirus, în Europa!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Primul caz de transmitere de la om la om în Europa a fost confirmat în Germania, după ce un bărbat a fost infectat de o colegă de serviciu care a călătorit recent în China.

Experţii spun că a fost îngrijorător faptul că femeia din China, care era purtătoare de coronavirus, nu prezenta simptome în momentul în care a transmis noul tip de coronavirus la unul dintre colegii săi. Totuşi, autorităţile din China au avertizat în repetate rânduri faptul că purtătorii de coronavirus pot fi contagioşi fără să prezinte simptome.

Acesta este primul caz european de transmitere de la o persoană la alta a noului tip de coronavirus. Până acum, coronavirusul a fost transmis de la un om la altul doar în Japonia, Vietnam şi Taiwan.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, foarte puţine cazuri de coronavirus au fost confirmate în afara teritoriului Chinei.

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat marţi că 106 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 4.515.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER