Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Primul centru automatizat de sortare al Poştei Române va funcționa la Cluj

Publicat acum

pe

loading...

Compania Naţională Poşta Română ar putea obţine o linie de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii (BEI), în urma unei întruniri desfăşurate la Bucureşti a reprezentanţilor Poştei, Ministerului Telecomunicaţiilor şi BEI, a anunţat marţi ministerul, conform Mediafax.

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova şi directorul interimar al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), Elena Petraşcu, au discutat, astăzi, cu reprezentanţii BEI în România despre stabilirea etapelor necesare obţinerii unei eventuale linii de finanţare de către CNPR”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a MCSI.

Lucian Şova a dat asigurări că „CNPR va juca un rol mai activ în piaţă, iar cu un program responsabil de a gestiona resursele compania are mari şanse de redresare”, arată MCSI.

Ministrul Lucian Şova a prezentat, la începutul acestei săptămâni, strategia de redresare a Poştei Române, aşa cum a fost aprobată prin memorandum de către Guvernul României. Unele măsuri din acest plan au fost deja aplicate de către noua conducere interimară a CNPR, iar pentru celelalte soluţii identificate se aşteaptă rezultatul analizei financiare.

Lucian Şova şi Elena Petraşcu au vizitat, luni, Centrul Regional de Tranzit Cluj, finalizat în 2004 şi care urmează să fie dotat astfel încât acesta să devină primul centru automatizat de sortare al Poştei Române.

 

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER