Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primul pas spre gaze în comuna Mica

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a anunțat că s-a obținut autorizația de construire a proiectului “Înființare sisteme de distribuție rețele de gaze naturale în comuna Mica”.

”După aproape doi ani de muncă privind studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, certificatul de urbanism, avize, expertize și multe altele, am obținut, în cele din urmă, autorizația de construire a proiectului “Înființare sisteme de distribuție rețele de gaze naturale în comuna Mica”. Proiectul a fost depus spre finanțare, în sistem electronic, pe POIM, în luna decembrie a anului 2020. Este un proiect de mare amploare și foarte important pentru dezvoltarea comunei noastre și la fel cum m-am implicat pentru introducerea rețelei de apă în comuna noastră, la fel mă voi lupta și pentru obținerea finanțării acestui proiect.

Primul pas important în realizarea acestui proiect a fost câștigat și sunt convins că vom obține și finanțarea lui în cel mai scurt timp (…) Pe lângă acest proiect mai există și alte proiecte depuse spre finanțare, iar la altele se lucrează pentru elaborarea documentațiilor, urmând a fi depuse pentru a obține sursele de finanțare. Dorința mea cea mai mare a fost și este dezvoltarea comunei noastre. Tot ceea ce am construit și realizat până în prezent, am reușit doar împreună cu dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Mica. Împreună suntem mai puternici, împreună reușim! Mergem mai departe!”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER