Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Principalul suspect în cazul triplei crime de la Apa, transferat la Penitenciarul Spital Dej după un gest suicidal

Publicat acum

pe

Răzvan Rentea, inculpat de procurori pentru tripla crimă de la Apa, a fost transferat de urgență de la Penitenciarul din Oradea la Penitenciarul Spital Dej. Surse PresaSM au precizat că starea de sănătate a lui Răzvan Rentea ar fi una destul de gravă. Și asta pentru că nu ar mai fi consumat alimente solide de circa două săptămâni. Practic, își riscă singur viața, scrie presasm.ro.

Rămân pe refuz de hrană până când se va face dreptate părinților mei și atât mie. Până nu se face dreptate voi rămâne pe refuz de hrană cu orice risc”, spunea Răzvan Rentea pentru PresaSM, în urmă cu doar câteva zile.

Starea de sănătate a lui Răzvan Rentea s-ar fi înrăutățit de sâmbătă, potrivit unor surse apropiate de acesta.

De sâmbătă nu m-a mai sunat. Eu nu puteam să dau de el. De atunci am fost sigură că s-a întâmplat ceva grav”, a spus o persoană apropiată de acesta, pentru PresaSM.

Interesant este faptul că purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrdea, declara pentru PresaSM că Răzvan Rentea nu ar fi fost în ”refuz de hrană”.

Răzvan Rentea nu a fost în refuz de hrană. Există o adevărată procedură până când deținutul este considerat în refuz de hrană. El nu a parcurs niciuna din procedurile acestea. Deci, și prin urmare, nu a fost vorba despre refuz de hrană. Ei pot afirma că refuză să servească masa, dar este doar la stadiul declarativ”, a declarat Adina Bîrdea, pentru PresaSM.

Răzvan Rentea s-a mai plâns că nu ar avea acces la servicii medicale, fapt pe care cei din Penitenciarul Oradea îl neagă.

Nu vă pot da detalii concrete, căci sunt informații confidențiale, fiind vorba despre dosarul său medical. Dar cu titlul general vă pot spune cu certitudine că dacă sistemul medical din Penitenciar nu permite vreo intervenție medicală, deținuții sunt duși în oraș, la un medic specialist. Nu există nicio posibilitate ca deținutul să aibă probleme medicale și să nu fie tratat”, a mai spus Adina Bîrdea.

Reamintim că Răzvan Rentea a fost trimis în judecată pentru uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv a bunicii Viorica Apan.

 

Sursa – presasm.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER