Conectează-te cu noi

Naţional

Probleme în rețeaua Orange! Jumătate din rețea a căzut

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Orange, liderul pieţei locale de comunicaţii mobile, a experimentat marți, 14 ianuarie, începând cu ora 17:10, o serie de probleme tehnice care au afectat o jumătate din reţeaua companiei la nivel naţional.

Problemele au împiedicat clienţii operatorului de telefonie să apeleze şi să fie apelaţi sau să acceseze serviciile de internet, potrivit ZF.

Avaria a debutat la ora 17:10, atunci când sistemele interne de alertare ale Orange au fost activate. Impactul problemelor a fost la nivel naţional pentru serviciile de voce şi date afectând 50% din reţea, conform surselor ZF.

Compania a publicat după o oră şi 40 de minute de la alarma internă un mesaj pe contul său oficial de Facebook, prin care anunţa existenţa unor probleme tehnice. „Pentru moment unii dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor noastre. Tehnicienii noştri lucrează deja la remedierea situaţiei în cel mai scurt timp. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă cerem scuze pentru neplăcerile create. Vă ţinem la curent pe măsură ce avem noutăţi”.

La ora 20:34 compania anunţa pe aceeaşi cale că serviciile Orange funcţionează îm parametri normali. „Update: serviciile Orange funcţionează acum în parametri normali. Recomandăm să daţi un restart telefonului dacă întâmpinaţi în continuare dificultăţi. Mulţumim pentru răbdare şi înţelegere”, arată mesajul.

Totuşi, pe contul de Facebook al companiei, mai mulţi clienţi au scris că experimentau probleme în continuare inclusiv în jurul orei 21:00.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER