Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Profesori din mai multe țări, întâlnire la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej, în cadrul programului „Erasmus+”

Publicat acum

pe

copil cazut Avram Iancu Dej (1)

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej va fi gazda primei reuniuni internaționale a proiectului ”Developing trans and inter curricular skills for the 21-st century”, în decursul săptămânii 7-11 noiembrie 2016.

Demersul beneficiază de finanțare europeană și este derulat în cadrul programului ”Erasmus+” al Comisiei Europene. Scopul proiectului este de a se dezvolta o infrastructură de evenimente care să permită predarea trans și inter disciplinară.

La întrunire va participa un grup de 30 profesori de la 8 școli din tări ale spațiului european.

Programul întrunirii conține activități de prezentare a specificului educațional al școlilor din Spania, Italia, Polonia, Grecia și Turcia, asistență la ore de curs, dezbateri cu privire la optimizarea desfășurării întrunirilor de proiect, dezbateri cu privire la maximizarea impactului proiectului în rândul comunitățiilor educaționale locale, sesiuni de informare asupra specificului predării trans și inter disciplinare sub îndrumarea specialiștilor de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și sesiuni de implementare a platformei educaționale ”Moodle” ca instrument de lucru al proiectului.

Debutul activităților va culmina cu organizarea în ziua de luni, 7 noiembrie 2016, a unei serate cu specific românesc care se dorește să transmită specificul cultural și tradițional al regiunii noastre, prin intermediul unui program artistic susținut de elevii școlii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER