Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Profesori din Polonia, vizită la Școala Gimnazială Chiuiești – FOTO

Publicat acum

pe

Profesori din Polonia vizita Scoala Gimnaziala Chiuiesti (1)

Marţi, 31 mai, un grup de profesori de la Zespol Sykol Nr. 16 din Bialystok, Polonia, au fost oaspeţii Şcolii Gimnaziale din Chiuieşti, judeţul Cluj.

Profesorii polonezi au fost însoţiţi de către prof. Laura Boian, directoarea Şcolii Speciale Dej şi alte cadre didactice ale şcolii. Profesorii din Polonia participă la un schimb de experienţă în domeniul educaţiei speciale, la Şcoala Specială Dej, în perioada 30 mai-3 iunie. Acest schimb de experienţă face parte din programul Erasmus + pentru educaţie, formare, tineret şi sport.

La Şcoala Gimnazială Chiuieşti, oaspeţii polonezi s-au întâlnit cu profesorii şi elevii şcolii, cu directoarea şcolii chiuieştene, prof. Elena-Mihaela Hango, au vizitat localitatea şi Centrul Turistic Chiuieşti. Totodată, aceștia au asistat și la un meci demonstrativ de oină, ştiute fiind performanţele elevilor chiuieşteni la acest sport naţional, elevii-sportivi din Chiuieşti fiind antrenaţi de profesorii Elena-Mihaela Hango şi Mihai-Ovidiu Marian, precum şi de Vasile Frenţiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER