Conectează-te cu noi

Naţional

PROGNOZA METEO | Cald de Crăciun, frig de Bobotează

Publicat acum

pe

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în săptămâna Crăciunului, însă de Bobotează va fi frig, potrivit prognozei pentru perioada 25 decembrie-22 ianuarie.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor deficitară în cea mai mare parte a ţări, dar mai ales în zona Carpaţilor Occidentali şi Meridionali.

1-8 ianuarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

8-15 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în zonele montane, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

15-22 ianuarie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER