Conectează-te cu noi

Naţional

Prognoza METEO pe patru săptămâni: ploi și răcoare în prima parte, apoi se încălzește

Publicat acum

pe

Meteorologii anunţă că în următoarele zile vor fi precipitaţii şi temperaturi mai scăzute decât mediile normale ale perioadei în aproape toată România. Ulterior, vremea se va schimba.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în săptămâna 12-19 iunie „valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile vestice şi sud- vestice”. Cu excepţia regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi deficitar, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare, mai ales în sud-vest, în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali.

În săptămâna 19-26 iunie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 26 iunie-3 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor deficitare în sud-vest şi la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru perioada menţionată.

În săptămâna 3-10 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui uşor excedent local, au precizat meteorologii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER