Conectează-te cu noi

Naţional

PROGNOZA pe patru săptămâni. Temperaturi mai mari decât cele normale

Publicat acum

pe

Meteorologii anunţă temperaturi normale şi peste cele normale în toată ţara până pe 14 august, în timp ce cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare.

Săptămâna 17.07.2023 – 24.07.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordvestice, centrale şi estice, dar şi deficitar în cele sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Săptămâna 24.07.2023 – 31.07.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în nord-vestul teritoriului, dar şi deficitare în regiunile sudice, sud-vestice şi la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 31.07.2023 – 07.08.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de nord a ţării,dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 07.08.2023 – 14.08.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în cele sudice.Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER