Conectează-te cu noi

ACASĂ

Program special la SPCEP Dej de alegeri!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Primăria Municipiului Dej anunță că Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCEP) Dej va avea program special de lucru cu publicul cu ocazia alegerilor pentru Președintele României, în următoarele zile:

  • 09 și 10 noiembrie 2019 – turul I
  • 23 și 24 noiembrie 2019 – turul II

În vederea asigurării stării de legalitate a cetăţenilor şi a condiţiilor necesare exercitării dreptului de vot prin eliberarea actelor de identitate respectând prevederile legale, şi în mod special pentru cetăţenii care nu deţin astfel de documente ori sunt titulari ai unor acte de identitate cu termen de valabilitate expirat, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Dej va deservi cetăţenii după următorul program:
 
Pentru turul I

  • SÂMBĂTĂ, 09 noiembrie 2019, între orele 8:00 – 16:00
  • DUMINICĂ, 10 noiembrie 2019, între orele  7:00 – 21:00

Pentru turul II

  • SÂMBĂTĂ, 23 noiembrie 2019, între orele 8:00 – 16:00
  • DUMINICĂ, 24 noiembrie 2019, între orele  7:00 – 21:00

ACASĂ

O tânără din Dej, la întâlnirea internaţională a corurilor de la Vatican

Publicat acum

peloading...

Evenimentul a avut loc la Vatican, în organizarea Consiliului pontifical pentru promovarea noii evanghelizări.

Muzica voastră şi cântul vostru sunt un adevărat instrument de evanghelizare în măsura în care voi înşivă deveniţi mărturisitori ai profunzimii Cuvântului lui Dumnezeu care atinge inima persoanelor şi permiteţi o celebrare a sacramentelor, în special a Euharistiei, care te face să simţi frumuseţea paradisului”, le-a spus papa coriştilor reuniţi în cetatea eternă.

A fost a treia astfel de întâlnire care a reunit cantori şi muzicieni din toată lumea. Printre ei s-a aflat şi românca Maria Moldovan, originară din Dej, aflată la studii de specialitate la Roma, unde se specializează pe muzicoterapie.

 

Sursa – Radio Maria România
Continuă să citești

ACASĂ

Copil de 5 ani, cu bicicleta de la Jucu la Apahida! Zeci de polițiști mobilizați pentru a-l găsi

Publicat acum

pe
loading...

Poliţiştii clujeni au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea unui copil în vârstă de 5 ani din comuna Apahida care a dispărut de la domiciliu.

La data de 10 septembrie, în jurul orei 17.05, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi prin Apelul Unic de Urgenţă 112 despre faptul că de pe raza comunei Apahida, a dispărut de la domiciliu un copil în vârstă de 5 ani, ieşit la plimbare cu bicicleta, în jurul orei 13.30, pentru a ajunge la o casă a familiei, aflată în construcţie, în aceiaşi localitate dar nu a ajuns acolo, iar părinţii l-au căutat singuri până la ora apelului.
Pentru găsirea copilului au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliția Municipiului Cluj-Napoca, poliţişti criminaliști împreună cu câinele de urmă, poliţişti din cadrul Poliției Locale Apahida și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

În timpul operaţiunilor de căutare, tatăl copilului a fost contactat telefonic de fratele său, din comuna Jucu, judeţul Cluj, care i-a adus la cunoştinţă faptul că minorul este la locuinţa sa, unde l-a găsit în momentul în care a ajuns acasă.

 

FOTO – Arhivă
Continuă să citești

ACASĂ

Tânăr de doar 18 ani, din Gherla, dosar penal după ce s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere

Publicat acum

peloading...

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:10, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un tânăr, de 18 ani, din Gherla, care conducea un autoturism pe raza localităţii Sânmărtin, judeţul Cluj, deşi nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

FOTO – Arhivă
Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare