Conectează-te cu noi

Naţional

Programul „Rabla pentru electrocasnice” continuă și în acest an

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat sâmbătă că programul Rabla pentru electrocasnice va continua în 2020 şi că există în acest moment discuţii despre bugetul acestui program.

Îl vom continua, cu siguranţă îl vom continua, am avut discuţii săptămâna trecută cu colegii de la Administraţia fondului de mediu şi am discutat ca până când vom discuta despre bugetul pentru 2020 să vină şi cu clarificările şi propunerile lor pentru acest program pentru electrocasnice. Îl vom continua şi acum va trebui să discutăm în cadrul Administraţiei fondului de mediu şi trebuie luată decizia în cadrul ministerului cum va arăta acest program în 2020. Dar este un program apreciat de populaţie şi evident ne dorim sa îl continuăm”, a spus, sâmbătă, la Antena3, ministrul Mediului Costel Alexe, potrivit Mediafax.

În ceea ce priveşte extinderea la alte electrocasnice precum televizoare sau aspiratoare, Costel Alexe a precizat că se analizează această variantă de lucru pentru 2020.

Analizam această variantă de lucru pentru 2020. Important este să vedem dacă avem resursele financiare astfel încat să acoperim toate aceste creşteri pentru fiecare program în parte pentru că ne dorim ca numărul de beneficiari să fie mult mai mare decât în 2019 şi evident să aibă o eficienţă cât se poate de bună în implementare”, a afirmat ministrul Mediului, Costel Alexe.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER