Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Proiectul SMID Cluj începe să se dezmorțească. Se cumpără containere pentru deșeuri

Publicat acum

pe

deseuri gunoaie

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P.) anunţul de participare privind atribuirea contractului de furnizare „Echipamente pentru colectarea deşeurilor – containere metalice de 15 mc şi 6 mc”, parte integrantă a Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în Judeţul Cluj”. 

În baza contractului ce urmează a fi încheiat şi a cărui valoare totală este de 1.386.175 lei fără TVA, agentul economic câştigător va trebui să furnizeze, în termen de maxim şase luni de la data atribuirii contractului, un număr de 46 de containere metalice pentru deşeuri voluminoase cu capacitatea de 15 mc, respectiv 17 containere metalice pentru deşeuri periculoase  de 6 mc.

„Mă bucură faptul că, după ce în cursul lunii trecute am întreprins demersurile necesare pentru continuarea şi finalizarea lucrărilor de execuţie a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), am demarat acum şi procesul de dotare cu echipamente a celor trei staţii de transfer, respectiv a Centrului de Deşeuri, marcând astfel o serie de paşi concreţi în direcţia finalizării acestui proiect atât de important pentru întreg judeţul Cluj”, a declarat Marius Mânzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Pentru adjudecarea acestui contract, Consiliul Judeţean Cluj va organiza o licitaţie electronică, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 6 aprilie 2016 (ora 9.00), dată la care va avea loc şi deschiderea ofertelor – ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER