Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Proprietarul unui cal lăsat liber prin Dej, AMENDAT cu 5.000 de lei – FOTO

Publicat acum

pe

....

Ieri, 9 mai 2023, a fost organizată o acțiune a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției Rurale pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate, pentru prevenirea comiterii faptelor antisociale, absenteismului școlar sau faptelor de natură penală, dar și cu scopul de a asigura un climat rutier sigur, urmărindu-se astfel impunerea unei conduite prudente în rândul participanților la trafic.

De asemenea, în colaborare cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost efectuate activități pentru combaterea situațiilor de lăsare a animalelor fără supraveghere, iar în baza unei sesizări, pe strada Văii, din Ocna Dejului a fost identificată o cabalină care se afla pe domeniul public, pe partea carosabilă, lăsată liberă și nesupravegheată.

....

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru animal. Ulterior, a fost identificat și proprietarul animalului, care a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

În cadrul acțiunii, în intervalul desfășurării acesteia, au fost legitimate 165 de persoane, verificate 44 de autovehicule, polițiștii aplicând un număr de 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.400 de lei, fiind reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER