Conectează-te cu noi

Eveniment

PROTESTE la Oficiul Poștal Dej! S-a declanșat GREVA GENERALĂ – FOTO

Publicat acum

pe

 

proteste-greva-oficiul-postal-dej-1-1

Angajaţii Poştei Române din mai multe oraşe din ţară, printre care și Dej, au declanșat în această dimineață GREVA GENERALĂ, acuzând conducerile Companiei şi Ministerului Comunicaţiilor de lipsă de interes faţă de problemele oamenilor, printre solicitările lor numărându-se creşterea salariilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

Lucrătorii poștali din Dej s-au alăturat în această dimineață colegilor din țară, protestând chiar în fața Oficiului Poștal Dej 1. Aceștia sunt nemulţumiţi în principal de faptul că au eşuat negocierile între reprezentanţii sindicali şi conducera companiei privind obţinea unor condiţii de muncă dar şi a unor salarii decente. Protestul este îndreptat şi împotriva conducerii ministerului Comunicaţiilor.

Pentru ca protestele să nu degenereze, la fața locului au intervenit și jandarmii dejeni.

Angajații cer majorarea salariilor cu 200 lei şi să fie plătiţi pentru cât muncesc efectiv.

Liderii sindicali spun că pe lângă majorarea salariilor oamenii cer şi condiţii decente de muncă şi acuză conducerea CNPR şi pe cea a acţionarului majoritar, Ministerul Comunicaţiilor, de faptul că nu vrea rezolvarea problemelor angajaţilor.

Lucrătorii Poștei Române sunt hotărâți să nu renunțe la proteste până când nu va fi luată o decizie la nivel central în acest sens. Pe timpul desfășurării acestora, Oficiul Poștal Dej 1, dar și restul oficiilor poștale din țară sunt închise.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER