Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Protocol între Primăria Dej şi Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca

Publicat acum

pe

Babes papanicolau

Primăria Municipiului Dej sprijină Programul de screening organizat pentru teste Babeș-Papanicolau de prevenire a cancerului de col uterin, teste HPV şi mamografii.

Între Primăria Municipiului Dej şi Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN), s-a semnat un PROTOCOL DE COLABORARE în cadrul Proiectului CEDICROM, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian.

Prin semnarea acestui Protocol, Primăria Dej doreste să se implice şi să sprijine Programul de screening organizat pentru teste Babeș-Papanicolau de prevenire a cancerului de col uterin (pentru femeile cu vârste cuprinse între 25-64 ani), teste HPV (intre 30-64 ani) si mamografii (între 50-69 ani).

Protocolul s-a semnat la Primăria Municipiului Dej, în prezenta Primarului Municipiului Dej, Morar Costan, a consilierului local, Teodora Muncelean şi a doamnei Anda Ciungan. Din partea ICON a fost prezent Directorul Proiectului, Dr. Florian Alexandru Nicula.

”Sănătatea este un lucru esenţial pentru noi toţi, iar prevenirea sau tratarea în timp util a unor afecţiuni este deosebit de importantă, de aceea am decis să sprijinim acest program prin care cât mai multe femei din Dej să poată beneficia de testele gratuite din cadrul proiectului. Este o acţiune pe care o vom face în echipă şi mulţumesc pe această cale directorului proiectului şi doamnei Teodora Muncelean”, a declarat primarul Morar Costan.

Citește și: 

Femeile din Dej vor beneficia GRATUIT de testul Babeș-Papanicolau

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER