Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Raliul european debutează pe drumurile județene din Cluj! Sfaturile polițiștilor

Publicat acum

pe

În perioada 4 – 6 mai 2017, pe raza judeţului Cluj se desfăşoară evenimentul Transilvania Rally – etapă a Campionatului Naţional de Raliuri şi a Campionatului European de Raliuri Tour European Rally.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost dispuse măsuri suplimentare.

Măsurile avute în vedere au drept scop fluidizarea traficului rutier şi asigurarea unui climat de siguranţă rutieră în rândul concurenţilor şi a celorlalţi participanţi la trafic, având în vedere restricţiile de circulaţie anunţate de către organizatori.

Poliţiştii de siguranţă publică şi efectivele poliţiei rutiere vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi pentru asigurarea traseelor de desfăşurare a probelor. Recomandăm cetăţenilor să îşi planifice deplasările astfel încât să nu fie afectaţi de restricţiile de circulaţie impuse”, precizează reprezentanții IPJ Cluj, într-un comunicat de presă.

Se interzice pătrunderea altor vehicule pe sectoarele de drum pe care se vor desfăşura probele, cu excepţia celor înscrise în concurs şi de securitate!

De asemenea, este important ca spectatorii să respecte zonele marcate pentru a nu se înregistra incidente!

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER