Conectează-te cu noi

Eveniment

RAZIE de amploare în Dej și împrejurimi – FOTO

Publicat acum

pe

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat, la data de 13 iunie, o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului și în zona rurală aflată în competență, urmărindu-se asigurarea climatului de ordine publică, combaterea faptelor antisociale stradale și a celor de natură infracțională, precum și impunerea disciplinei rutiere în rândul conducătorilor auto, cu scopul prevenirii evenimentelor rutiere.

În cadrul acțiunii derulate în intervalul orar 06.00-12.00, alături de polițiștii dejeni au participat polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

De asemenea, verificările efectuate s-au desfășurat cu sprijinul reprezentanților ITM, DSVSA, precum și al polițiștilor locali.

În total, au fost legitimate peste 220 de persoane, verificate în cadrul filtrelor rutiere 134 de autovehicule, dar și 21 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.360 de lei, 60 dintre acestea în contextul nerespectării normelor rutiere.

Abaterile rutiere au condus, totodată, la reținerea a 4 permise de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Printre altele, au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale normelor prevăzute de OUG 97/2005, Legea 38/2000 și de Legea 145/2014.

De asemenea, au fost identificate două infracțiuni la regimul rutier.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER