Conectează-te cu noi

....

Eveniment

RAZIE în Dej. Societăți verificate, piața ”puricată”, zeci de sancțiuni date – FOTO

Publicat acum

pe

....

În acest sfârșit de săptămână, în municipiul Dej și în zonele rurale au fost organizate o serie de activități de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în scopul menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Ieri, în intervalul 01.00-05.00, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Ordine Publică – Grupa Canină, Poliției municipiului Gherla, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmilor, polițiștilor locali și inspectorilor ITM, polițiștii dejeni au desfășurat o razie pentru combaterea faptelor de natură contravențională și penală.

....

În acest context, au fost verificate 11 societăți comerciale, controlate în trafic 71 de autovehicule și legitimate peste 230 de persoane.

De asemenea, în intervalul precizat a fost constatată o infracțiune flagrantă la regimul circulației pe drumurile publice.

Astfel, în total, în perioada 16-18 decembrie au fost legitimate aproximativ 340 de persoane, totodată fiind oprite, pentru control, circa 150 de autovehicule.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 de lei, dintre care 36 conform O.U.G. 195/2002.

Totodată, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER