Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Razie la Tarnița pentru identificarea celor care și-au construit pontoane fără autorizație

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

O acțiune preventivă a polițiștilor, în colaborare cu diferite alte structuri, a avut loc sâmbătă și duminică pe Lacul Tarnița.

În perioada 31 august – 1 septembrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Cluj, în colaborare cu poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca şi cu sprijinul inspectorilor din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa şi al lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au acţionat pe Lacul Tarniţa în vederea prevenirii activităţilor ilicite în domeniul transportului naval, pescuitului, acvaculturii, precum și pentru protecţia mediului și prevenirea delictelor silvice.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate 22 de ambarcaţiuni şi au fost legitimate 24 de persoane. De asemenea, au fost întocmite 12 note de constatare în conformitate cu prevederile Legii 107/1996 – Legea Apelor, privind executarea sau punerea în funcţiune de lucrări construite pe ape sau care au legătură cu apele, precum şi modificarea sau extinderea acestora fără aviz/autorizaţie de gospodărire a apelor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER